vineri, 9 martie 2012

CASTIGATORII CELEI DE-A DOUA TRAGERI LA SORTI





Atelier13 este incantat sa anunte castigatorii celei de-a doua trageri la sorti a concursului lansat in revista ATELIERUL DE PROIECTARE!

- numarul  0279 clasat pe locul 1 al tragerii la sorti si apartinand concurentei
Paraschiv Oana-Maria castiga un
VOUCHER de gratuitate in valoare de 200ron
care poate fi folosit integral sau partial pentru serviciile de prelucrare laser oferite de atelierul nostru!

- numarul 1061 clasat pe locul 2 al tragerii si apartinand concurentei  
Irina Jacqueline Cuzino castiga o
FOTOGRAVURA
cu o imagine la alegere, pe un material la alegere, cu dimensiuni maxime de 15x21cm!   


Exemplu fotogravura pe plexiglas transparent















Felicitari si succes mai departe tuturor concurentilor nostri!
Nu uitati ca mai este si o sectiune in care puteti sa strangeti cat mai multe voturi pentru numarul vostru norocos! www.atelier13.blogspot.com
Voucherul va putea fi ridicat de la Atelier13 (sediul din Vasile Conta 8-10) incepand de luni, 12 martie 2012. Pentru fotogravura va vom contacta telefonic pentru a stabili toate detaliile.

Tragerile la sorti s-au efectuat cu ajutorul site-ului random.org.
Lista tragerii la sorti se poate vizualiza la adresa https://sites.google.com/site/atelier13concurs/tragere%20la%20sorti%2009.03.2012.htm?attredirects=0&d=1





duminică, 4 martie 2012

'CARS GO BY' - DESIGNED BY EMPEROR OF ANTARCTICA & MADE@ATELIER13

La scurt timp dupa achizitia celui de-al doilea laser si deschiderea celui de-al doilea sediu al Atelier13, din strada Leonida nr.7, am avut placerea de a ne oferi serviciile artistului danez Christian Zander denumit si Emperor of Antarctica, in timpul sederii acestuia in Bucuresti.
Realizarea proiectului denumit metaforic "Cars Go By" in cadrul atelierului nostru, a constat in debitarea pe laser a unui trafor din carton albastru, gandit ca un pattern geometric neregulat de inspiratie islamica. Acest trafor, incadrat intr-un cerc cu diametru de 58cm in care au fost decupate 57150 de gauri de forme neregulate cu interspatii de 0.9mm, urma sa fie ulterior suprapus peste un alt layer opac de culoare galbena.
Realizarea proiectului a presupus 272 metri liniari de debitare laser intr-un timp de 6 ore, 7 minute si 4 secunde si a fost filmata integral si editata de Tom Wilson.
 












  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP