miercuri, 10 noiembrie 2010

GROOVE - CARCASE DIN LEMN PENTRU IPHONE

Groove este o companie al carei prim si unic produs este carcasa din lemn de bambus pentru IPhone. Pe langa dorinta echipei de a realiza lucruri deosebite, ceea ce a dus la materializarea acestei idei a fost specularea faptului ca majoritatea utilizatorilor IPhone isi doresc personalizarea cat mai in amanunt a acestui device.
Produsul finit este realizat cu ajutorul CNC-ului si finisat manual, iar personalizarea cu diverse modele se face prin gravare cu laser. Materialul ales este lemnul de bambus pentru ca este planta cu cea mai mare viteza de regenerare din lume si reprezinta in consecinta cea mai buna metoda de a nu se baza pe padurile aflate deja in pericol si de a beneficia in acelasi timp de calitatile estetice si rezistenta materialului lemnos.


Pentru a avea o carcasa personalizata de IPhone, un cumparator are doua optiuni: sa isi aleaga unul din modele existente in seria tinerilor artisti, sau sa le puna la dispozitie celor de la Groove orice alt model care ulterior sa fie gravat pe spatele carcasei. 





  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP