vineri, 18 noiembrie 2011

LANSARE REVISTA 'ATELIERUL DE PROIECTARE'



Libraria Carturesti a gazduit lansarea revistei “Atelierul de proiectare”, prima revista creata in exclusivitate de studenti, pentru studentii de la UAUIM si alte facultati de profil. Gandita in formatul 20.5x20.5cm si continand la primul numar 28 de pagini , “revista patrata” -denumita in acest fel de catre membrii echipei organizatoare pe pagina de facebook - este menita a fi o sursă de informare alternativă pentru toti studentii arhitecti, urbanisti sau designeri si va fi distribuita gratuit, o data la doua luni, in cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu.

Atelier13 a fost prezent la eveniment in calitate de sponsor al revistei dar si al concursului pentru studenti “Arhitectura la vitrina” promovat in cadrul revistei impreuna cu studio-ul de printare The Plot.

Ne bucuram nespus ca am luat parte la acest eveniment si felicitam echipa “Atelierul de Proiectare” pentru initiativa si modul in care aceasta s-a materializat. Speram ca si pe viitor membrii echipei sa dea dovada de acelasi entuziasm si spirit de initiativa de care au dat dovada pana acum.

Pentru cei care nu au putut fi prezenti la eveniment iata cateva imagini din cadrul lansarii.








  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP