vineri, 2 aprilie 2010

DIN SERIA PERSONALIZARI OBIECTE [2]

Cu ocazia zilei de nastere a binecunoscutului nostru profesor doctor arhitect Alexandru M. Sandu, am avut placerea sa personalizam prin gravare un obiect de design confectionat din inox, marca Alessi, care i-a fost oferit cadou.

Ii uram si noi pe aceasta cale "La multi ani!", multa sanatate, putere de munca si toate cele bune.

Cu drag, Echipa Atelier13




joi, 1 aprilie 2010

OBIECTE DE DESIGN

A trecut ceva vreme de cand nu v-am mai rasfatat cu informatii utile si nu v-am mai tinut la curent cu realizarile noastre. Dar iata-ne din nou prezenti la datorie! Nici nu aveam cum sa stam departe de voi prea mult timp cand avem atatea lucruri interesante pe care vrem sa le impartasim cu voi. 
De data aceasta este vorba despre un proiect recent si deosebit la care am lucrat de curand si de al carui rezultat am fost foarte incantati. Ni se confirma din ce in ce mai des ca designul de obiect este un domeniu cu posibilitati infinite, atat ca univers al ideilor cat si ca mijloace de exprimare a acestora. Una din studentele de la facultatea de design din cadrul Universitatii Ion Mincu a decis sa isi materializeze ideile apeland la serviciile noastre. Tema era, dupa cum v-ati dat probabil seama deja, designul unui set de ceainic cu cescute pe care l-am modelat 3d  si pe care mai apoi l-am realizat dintr-o serie de felii de plexiglas suprapuse. A fost destul de laborios dar.. dupa munca si rasplata!











  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP