joi, 9 februarie 2012

INKWOOD



Inkwood este o masa de cafea conceputa de Chuck Anderson (Nopattern) si Zach Johnsen (Zenvironments), doi artisti diferiti care au colaborat pentru a crea ceva nou.
Noul concept a dorit sa combine arta, grafica si designul de mobilier si sa le aduca in prim plan in viata de zi cu zi sub forma unui obiect uzual. Rezultatul cautarilor a fost realizarea unei mese de cafea rezistente dar usor de asamblat, fara prinderi mecanice sau prin lipire, ale carei componente sunt executate din placaj prin debitare laser si acoperite pe toata suprafata cu print-art.























http://thesubstain.com/substain/content/inkywood-feat-zenvironments

miercuri, 8 februarie 2012

PARTICIPA LA CONCURSUL TOMBOLA DIN REVISTA ATELIERUL DE PROIECTARE!



Tot ce trebuie sa faci este sa iti iei gratuit numarul 2 din revista ATELIERUL DE PROIECTARE, sa te inscrii pe mail cu numarul semnului din revista si sa ne urmaresti pe Facebook sau blog pana pe data de 13 martie 2012 sa vezi daca ai castigat! 

Despre inscriere la:




luni, 6 februarie 2012

CONCURS ATELIER 13


Descriere generala

Atelier 13 ti-a pregatit o surpriza cu ocazia lansarii celui de-al doilea numar al revistei Atelierul de Proiectare!
Fiecare revista contine un cadou din partea Atelier13 - un semn de carte realizat prin debitare laser.
Citeste revista, pastreaza semnul de carte cu avatarul si numarul norocos si inscrie-te la concursul nostru!

Participare
Pentru a participa la concurs trebuie sa intri in posesia unei reviste oferita gratuit de echipa Atelierului de Proiectare. Impreuna cu revista vei primi si semnul nostru de carte inscriptionat cu un numar.
Trimite-ne un email cu subiectul INSCRIERE care sa contina numarul tau norocos si datele tale de contact (nume si numar de telefon) la adresa atelier13concurs@gmail.com si vei intra automat in concurs.
Fiecare participant are dreptul sa utilizeze un singur numar pe tot parcursul concursului.
Membrii echipei Atelier 13 si Atelierul de Proiectare nu pot participa la concurs.

Organizarea si desfasurarea concursului
Concursul se va desfasura in perioada 1 februarie - 13 martie 2012.
In perioada mai sus mentionata Atelier 13 va oferi o serie de premii prin tragere la sorti.
Tragerile la sorti vor fi anuntate pe parcursul concursului, cu o zi sau doua inainte de extragere. Ele va fi realizate cu ajutorul si sprijinul membrilor de pe facebook sau blog care vor vota cifre component e ale numerelor castigatoare.
Numerele castigatoare si premiile corespunzatoare lor vor fi publicate pe blogul Atelier13 www.atelier13bis.blogspot.com si pe pagina de facebook www.facebook.com/atelier13 in zilele extragerilor.
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te inscrii iar apoi sa ne urmaresti pe blog sau facebook si sa vezi daca ai castigat!

Premii
Premiile oferite sunt un Ipod touch 8GB, un E-book Kindle Wi-fi, o tableta grafica WACOM Bamboo Pen&Touch, un Ipod shuffle 2GB, servicii laser si altele.

Acordarea premiilor
Premiile se vor putea ridica de catre castigatori cu ajutorul semnului de carte norocos la sediul din Str. Vasile Conta 8-10. Date suplimentare referitoare la ridicarea premiilor vor fi oferite pe parcursul concursului.
Atelier13 isi rezerva dreptul de a publica numele castigatorilor pe pagina de facebook sau pe blog.


 

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP