luni, 21 martie 2011

ATELIER13 LA AI-MAS WINTER OLYMPICS

In perioada 19-20 februarie, Atelier13 a avut ocazia sa participe, ca si partener media, la evenimentul AI-MAS Winter Olympics organizat in cadrul Facultaltii de Automatica si Calculatoare din ansamblul Politehnicii. Cu ocazia acestui eveniment dedicat cercetarii in domeniul inteligentei artificiale am fost foarte bucurosi sa cunoastem tineri din acest domeniu si sa participam la promovarea ideilor acestora.
Am realizat impreuna elementele care au conturat micul AI-MAS Village, reprezentand nici mai mult nici mai putin decat o formula prietenoasa si in acelasi timp eco-friendly de separare a standurilor - cu gardulete din carton ondulat taiat la laser - si de afisare a identitatii expozantilor cu ajutorul unor pomisori branduiti, confectionati deasemenea din carton taiat la laser si asamblat la noi.
Cu ocazia aceluiasi eveniment, Atelier13 a venit cu o noua conceptie de prezentare a materialelor promotionale.
Confectionat cu ajutorul laserului din carton ondulat, micul nostru stand de prezentare al Atelierului se poate vedea imaginile de mai jos din timpul expozitiei, sau de ce nu, chiar la Atelier :)











Stand de prezentare Atelier13




















Micul AI-MAS Village

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP