vineri, 26 noiembrie 2010

ANIMATIE CU PAINE PRAJITA CU .. LASERUL

La data de 9 noiembrie 2010 a fost lansat videoclipul piesei "Last leaf" al trupei OK GO. Mult asteptatul film animat de scurt metraj a fost rezultatul colaborarii trupei cu compania Samsung si cu premiatul grafician Geoff McFettridge (fondatorul companiei Champion Graphics) si marcheaza o noua directie artictistica a celor de la OK GO. Pana nu demult acestia fusesera cunoscuti in intreaga lume mai ales datorita videoclipurilor originale dar pline de actiune.
"Last leaf" a fost realizat prin succesiunea a mii de frame-uri care, cu ajutorul unui aparat foto Samsung NX100, surprind cu rafinament desenele de mana ale graficianului McFettridge reproduse cu laserul pe paine felii de paine prajita. Fiecare secunda a videoclipului este alcatuita din 15 fotografii.
Puteti gasi mai multe informatii si filmutele "din culise" care arata cum a fost realizat proiectul la http://www.samsungimaging.com/campaign/nx100/



marți, 23 noiembrie 2010

ARTA CU PROCESSING SI GRAVARE LASER

Aceste lucrari elaborate au fost realizate prin gravare laser pe lemn de mesteacan de catre Aaron Meyers cu ajutorul programului open source numit Processing. Astfel patten-urile complexe care formeaza compozitii geometrice abstracte, au fost rezultatul grafic al unor ecuatii si instructiuni pe care Meyers le-a introdus in codul de programare.

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP